Categorieën
COVID-19

Wat gebeurde er vandaag?

Voor elk negatief bericht dat binnenkwam, lockdown, zoveel gevallen erbij, …. maakten we tekeningen. Zoonlief beweerde dat hij niet kon tekenen maar dankzij deze Ted talk veranderde dat binnen de 5 minuten. Ik deel graag de link met jullie en het resultaat zien jullie in de foto’s hieronder: https://www.youtube.com/watch?v=7TXEZ4tP06c

Met de tekeningen, schilderijen en armbandjes zijn mijn dochter en ik naar het rusthuis gewandeld. We mochten ons pakketje afgeven aan de deur, hebben niets of niemand aangeraakt en zijn terug huiswaarts getrokken als pratend over hoe fijn het wel kan zijn om iets te kunnen betekenen.

Ik deel wat foto’s en wens jullie een fijne avond toe. Blijf veilig en denk aan alles wat wel leuk is en waar je dankbaar voor kan zijn, een mens zou het wel eens durven vergeten.

Hartegroet,

Annelies

7 reacties op “Wat gebeurde er vandaag?”

Wow….daar krijg ik instant een beter gevoel van. .. de schrik zit erin, bang om mijn gezin achter te laten, en dit dan zien geeft me de.moed om dit samen met men kindjes ook te doen ❤💋 dank je Annelies

Hoe mooi is dit! Zalig voor de kinderen en nog zaliger voor de mensen in het rusthuis! Die hebben dit hard nodig. ❤️
Echt een prachtig werk! 😍
Ik heb zelf een groot vertrouwen in de Engelen, gidsen en hogere krachten dat dit alles een hemelse bedoeling heeft en er hopelijk een andere wereld tevoorschijn komt na deze virus crisis. Hoelang vraag ik niet om een betere wereld… En ja, je voelde al een tijdje dat er iets op komst was.
Zorg goed voor mekaar, we komen er wel door. 💕 🙏 🍀 🌈

Dankjewel Annelies om dat met ons te willen delen!
En je gaat het zien: elke medaille heeft 2 kanten; alles is yin&yang tegelijk. Het virus woedt, maar tegelijkertijd komt er rust. En in rust worden wonderen geboren! 👼💖

Terug naar ‘af’ en dat kennen we niet meer. Je ziet al kleine mirakels gebeuren. (Wie ze wil zien tenminste) Geniet van de losbarstende lente, de hommels die volop door de tuin gonzen, die kleine dingen die je lang hebt uitgesteld en plots kunnen nu, ze geven je rust, ook moed…omdat we nu allen in dezelfde schoen zitten. We staan er niet alleen voor, er is altijd hulp rondom ons. TAKE CARE en HOU JE MORAAL HOOG ! YES, WE CAN !

Annelies een prachtig initiatief
Ga er zeker mijn ervaringen op plaatsen
Bedankt om er weer voor ons te zijn
Gr margo

Wat mooie resultaten en wat een mooi initiatief. Zorg goed voor elkaar. Ik wil aan iedereen een warme,dikke knuffel geven. Ik voel me de laatste dagen raar en verdrietig. Ik zie af en toe kleine veertjes,zo groot als een kopspelt boven de keukentafel van vorig jaar al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *