Categorieën
Engelen

2024

Het Jaar van de Stralende Toekomstmakers

In het jaar 2024 staan we aan de vooravond van een opmerkelijke periode, gemarkeerd door de opkomst van een nieuwe generatie: kinderen met bijzondere energieën en gaven die een nieuwe wereld creëren. Te midden van voorspellingen over uitdagingen, is het essentieel om de unieke krachten van deze kinderen te erkennen en te vieren.

Deze jonge geesten tonen een geavanceerde digitale geletterdheid, waarbij ze niet alleen technologie omarmen maar deze ook creatief inzetten om de wereld te verbeteren. Ze zien geen grenzen; voor hen is de wereld één groot, onderling verbonden dorp. Hun toegang tot wereldwijde kennisbronnen voedt hun nieuwsgierigheid en leergierigheid, waardoor ze zich ontwikkelen tot goed geïnformeerde burgers van de wereld.

De empathie en het sociale bewustzijn van deze kinderen zijn ongekend. Ze begrijpen en voelen de emoties van anderen diep en zetten zich in voor harmonie en welzijn. Hun hartskracht is enorm; ze streven naar een wereld waarin vriendelijkheid en zorg de boventoon voeren. Hun intuïtie leidt hen, en ze verdragen het niet om in disharmonie te leven, zoals met ruzies of onopgeloste conflicten.

Ondanks dat deze kinderen vaak gelabeld worden met termen als autisme, ADHD, of NLD, ODD, DCD, en nog vele andere etiketjes, mogen we niet vergeten dat het juist zij zijn die de wereld veranderen. Hun unieke manier van denken opent deuren naar nieuwe ideeën en oplossingen voor complexe problemen. Ze zijn jonge uitvinders, milieuactivisten, en leiders in het creëren van een meer inclusieve en begripvolle wereld.

Deze generatie is een levend bewijs dat technologie en sociale media, wanneer gebruikt met inzicht en zorg, positieve krachten kunnen zijn. Ze tonen ons dat connectiviteit over grenzen heen leidt tot een rijkere, meer diverse cultuur en een dieper begrip van elkaar. Hun milieubewustzijn en inzet voor duurzaamheid zijn niet alleen inspirerend, maar ook essentieel voor de toekomst van onze planeet.

Als we naar 2024 en de toekomst kijken, laten we dan de kracht, potentieel en het pure hart van deze kinderen erkennen. Ze zijn niet alleen onze hoop voor morgen; ze zijn de architecten van een stralende toekomst. In hun handen ligt de belofte van een wereld die rijker, vriendelijker en meer verbonden is dan ooit tevoren.

Hartegroet

2 reacties op “2024”

mooi …geniet van je schrijven naar ons, het gaat vooruit in deze kostbare tijd !

dank ook voor de beelden van kinderen die speciaal nu op Aarde zijn gekomen , en dank dat wijn er ook aan herinnerd worden waarom we hier nu zijn !

dank en warme knuffels xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *