persoonlijk contact & engelen healing

Voorlopig geen persoonlijk contact. Wil je graag raad of een behandeling dat kan op afstand. Neem contact op via het contact formulier.

Wil je graag een persoonlijk contact? Bij een persoonlijk contact weet ik liever niet teveel op voorhand. Je komt bij me en je trekt eerst een paar engelenkaarten. Die nemen we dan mee in de healingsruimte. Ik geef een korte uitleg en nodig je uit om op mijn behandeltafel te gaan liggen. Het enige wat je hiervoor uit hoeft te doen zijn je schoenen, eventueel bril en halssierraden.

Ik maak contact met jouw engelen en vraag hen wat ze je hier en nu willen vertellen. Tegelijkertijd vraag ik dat als er emotionele, fysieke of mentale blokkades zijn of daar kan aan gewerkt worden. Elk contact is anders. Meestal is het zo dat ze mij de oorzaak van een huidig probleem laten zien. Dat kan een oorzaak zijn in een ver of dicht verleden. Door de oorzaak aan te kaarten en daarover meer uitleg te geven kan het probleem aangepakt worden. Ervaringen van anderen kan je lezen onder de rubriek ‘ervaringen’.