reiki inwijding

Reiki

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest.
Reiki vergroot uw zelfherstellend vermogen en ondersteunt u op krachtige en natuurlijke wijze. Door de behandelingen krijgt u meer levenskracht, vitaliteit en balans. Een Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en – waar nodig – pijnverlagend.

Genezen met behulp van Reiki betekent meer dan het kwijtraken van lichamelijke kwalen. Het betekent dat je gaat luisteren naar je lichaam en geest, naar de boodschappen die zij geven.

Een reikiinwijding wil zeggen deze energie blijvend in je leven integreren.

Reiki inwijdingen

Een reiki inwijding is in de eerste plaats een geschenk aan jezelf. Je kiest er uitdrukkelijk voor je evolutieproces te versnellen.

De reiki inwijdingen die ik geef volgen de principes van ‘reiki world’. Dit wil zeggen dat we ernaar streven de inwijdingen betaalbaar te houden en voldoende uitleg te geven over wat er juist met je gebeurt.

Reiki I inwijding:

je kanaal wordt open gezet, gestabiliseerd en verzegeld. Na een reiki I inwijding kan je jezelf en anderen behandelen.

Reiki II inwijding:

Je kanaal wordt verder opengezet en je leert werken met symbolen die je in staat stellen doorheen tijd en ruimte te werken.

Reiki III inwijding:

bestaat bij ons uit 3 delen:
• Golden age I
• Golden age II
• De meesterinwijding

Het openen van een kanaal kan bij iedereen en is er voor iedereen. Het werk wordt begeleidt vanuit de engelensfeer. Er wordt gevraagd minstens 6 maanden tijd te laten tussen elke inwijding zodat je kan wennen aan de nieuwe energie en je kanaal stabiliseert. Het heeft geen enkel nut van de 3 inwijdingen in één weekend te doen. Reiki gebeurt niet vanuit een ego, het gebeurt vanuit de engelensfeer. Zij bepalen wat jij nu aankan. En dat is op één weekend niet meer dan wat je bij één inwijding zou krijgen. Als je jezelf de tijd gunt om je kanaal te stabiliseren dan wordt bij een volgende inwijding ja kanaal groter gemaakt. Een engel houdt altijd rekening met wat je nu aankan! Heb je meer vragen, contacteer me gerust.