cursussen

Deze kan je alvast gratis beluisteren, wel in het Engels.

Engelenontmoetingen

Ik hoor van vele mensen die één of meerdere engelenavonden bij wonen dat de energie hen nog dagen intense vreugde schenkt. Engelen zijn niet van mij, ze zijn er voor ieder-één. Ik probeer jullie aan te zetten je eigen ervaringen mogelijk te maken en ze te (h)erkennen ervan te genieten en het door te geven.

Ik geef volgende cursussen

Basiscursus: werken met engelen

– Wat zijn engelen, waarom zijn ze er, wat doen ze?
– wat kunnen en mogen engelen doen?
– Hoe praat je met engelen?
– Hoe kunnen we ze ervaren?
– Wat is het verschil tussen werken met gedachtekracht en werken met engelenkracht
– Kosmische wetten en engelenwetten
– Praktische tips
– Door meditatie de engelenenergie ontdekken
– In contact komen met je eigen beschermengelen

Aan de hand van een PowerPoint presentatie, persoonlijke ervaringen, engelenkaarten en meditaties ontdekken we samen de engelen en hun krachten.

Engelen en financiën

Meebrengen: 10 briefjes van 5 euro mee
Engelen en geld, op zich een bizarre combinatie en toch hebben ze meer gemeen dan je oorspronkelijk zou kunnen denken.
Aan de hand van een interactieve presentatie ontdekken we wat engelen voor ons en onze financiële toestand kunnen doen. We bekijken hoe engelen met ons in contact proberen komen en hoe wij met hen een diepgaand contact kunnen beleven.

Engelen in en na 2012

Wat is het nu geweest al die heisa rond 2012? Er is niets veranderd, of toch? 2012 bekeken vanuit de engelensfeer. We bekijken relaties, naar elkaar, naar onze kinderen, de zoektocht van onze zielen. Hoe zielen zich tot elkaar verhouden en vinden misschien wel een verklaring voor de relaties in ons leven. Ook de relaties naar kinderen en hun specifieke eigenschappen worden aangehaald.

Een engelenverhaal; Een verhaal voor de ziel:

Hoe komt de ziel naar de wereld? Wat krijgt hij mee? Wat is zijn opdracht? Hoe wordt hij begeleid? Een ontdekkingstocht vanuit de bron naar hier……….. begeleidt door tekeningen en foto’s.
Na het verhaal is er tijd voor vragen, bemerkingen, ervaringen.

Engelenkaarten, hoe kies je ze? Wat heb je eraan? Wat kan je ermee doen voor jezelf en voor anderen?

Hoe leg je nu kaarten voor jezelf en/of anderen. Kan je dit zomaar? We bespreken hoe je je met de kaarten en met de persoon verbindt. Wat de mogelijkheden en de valkuilen zijn. We gaan vooral oefenen. Je eigen ervaring is zoveel meer waard dan wat een ander je vertelt.

Praktijkavonden

Op een praktijkavond krijg je eerst een deeltje theorie over de desbetreffende engel. Daarna gaan we kijken hoe we met die engel in contact kunnen komen. Elke engel heeft zijn eigen energie en specialiteit. Het is heel leuk om te ontdekken dat ook jij voeling kan krijgen met die energie, zaken opmerken en meedelen.

Praktisch:

Elke cursus kan apart gevolgd worden. Ik geef dikwijls avonden maar het kan ook overdag. Een cursus duurt ongeveer 2,5 uur. Enkel bij de praktijkavonden is er één uitzondering, de laatste praktijkavond kan je maar volgen als je de voorgaande gevolgd hebt. Ik geef de cursussen in grote zalen of huiskamers van zodra er minimum 10 personen aanwezig kunnen zijn.

Meer info en/of inschrijven contacteer me via de contact pagina