Categorieën
COVID-19

Frustratie

Vandaag is frustratiedag. U waarschijnlijk wel bekend. Alles waar je zin in hebt lukt niet, kinderen wakker om 6u, gaan natuurlijk in alle STILTE naar beneden waar ze er een regelrechte puinhoop van maken.

Na een halfuurtje foeteren besloot ik dat het genoeg was. Ik trek een engelenkaart en ja hoor’ boenk erop’ zoals ze bij ons wel eens durven zeggen.

‘Vanessa

Om deze beslissing te nemen moet je aan jezelf vragen: ’Via welke weg kom ik dichter bij mijn levensopdracht? En welke weg brengt mij er verder vanaf?’

Ik zal maar weer eens wat gaan bakken, dat brengt me steeds in een beter humeur en de geur alleen al zorgt ervoor dat ook de huisgenoten hun frustraties kunnen weg kneden.

Van bakken word ik blij en we krijgen er iets heerlijks voor in de plaats. Foto’s onderaan. 4 soorten koeken: Croissants, chocoladebroodjes, franchipannekoeken en nog meer chocolade broodjes met kaneel erbij.

Het weer valt best mee dus ga ik met de zoon een wandeling in de buurt doen. We besluiten te kijken waar de appelboomgaard naartoe leidt en komen in een veld vol prachtige bloemen.

De dochter nodigt me uit voor een theekransje met alle knuffels, gezellig in de koffer van de wagen. Het leven is alweer een pak mooier 😊

Ik besluit maar eens mijn engelenkaarten boven te halen en te kijken wat vandaag zoal biedt.

  1. Opal: Je kinderen in de Hemel en op Aarde zijn gelukkig en er wordt goed voor ze gezorgd door God en de engelen
  2. Hartstocht: Aartsengel Haniël: Vertrouw en volg je hernieuwde hartstocht in je liefdesleven en je carrière.
  3. Study
  1. Klopt wel voor mij. Mijn kinderen zijn mijn grootse inspiratiebron en leermeester. Het is een fijn gevoel ze zo graag te zien. Ook mijn kinderen die niet geboren zijn, die enkel eens wamen piepen en weer terug gingen zij me ontzettend dierbaar.
  2. Hartstocht, het feit dat ik me vrijer voel in het zijn wie ik ben zonder me nog langer te schamen voor mijn ‘zien’ en voor sommigen ‘te hoge gevoeligheid’ maakt dat ik alles veel intenser beleef.
  3. Study: op dit moment proberen we uit te zoeken of we meer mensen kunnen bereiken met deze site en deze blog. Als jullie ideeën hebben dan hoor ik het graag! We ontdekken alle dagen nieuwe functies. Je kan je nu dus ook inschrijven dan krijg je een berichtje als er een nieuwe blog verschenen is.

Ik hoop dat het met jullie goed gaat. Laat de moed niet zakken. Ik probeer morgen in het kort uit te leggen hoe je contact maakt met je engelen. Voor diegenen zie zich alleen voelen, eenmaal je de engelen gevoeld-gehoord of gezien hebt voel je je nooit meer eenzaam. Beloofd!

Hartegroet,

4 reacties op “Frustratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *