Categorieën
COVID-19

contact maken met engelen

Mensen zeggen me dikwijls ja voor jou is dat makkelijk, jij ziet ze!

Toen ik na mijn coma beelden te zien kreeg vond ik dat helemaal niet zo makkelijk. Ik wist niet wat ik zag en waarom. Toen ik dat aan mijn arts vroeg zei hij me dat dat een hersenbeschadiging was en dat ze dat regelmatig hoorden van coma patienten of mensen met een bijna dood ervaring. Daar zat ik dan, ineens hersenbeschadiging er bovenop.

Ik heb er stilletjes aan mee leren omgaan en gelukkig kom je in je leven vaak mensen tegen die je op pad verder helpen. Na jaren van uittesten en leren en zoeken naar antwoorden heb ik gemerkt dat ik ook afspraken kan maken met deze onzichtbare wereld. Ik wil enkel beelden zien als mensen mij dat expliciet vragen en als ze daarvoor dan ook de nodige tijd willen vrijmaken.

Ik heb de afspraak dat als vanuit de engelenwereld wordt gevraagd om tegen iemand te praten ze mij dat duidelijk maken. Ze doen dat door een oplichtende vleugel achter iemands schouder te plaatsen.

Ondertussen heb ik 20 jaar beelden en contact. Ik deel graag wat ik te weten ben gekomen met jullie.

Waarom? Omdat het toch zo een fijn contact is, omdat je aan geen enkele vereiste moet voldoen. Omdat engelen geen rekeningen sturen, omdat ze blij zijn met contact, omdat ze dolgraag helpen, omdat ze één en al onvoorwaardelijke liefde zijn en vooral omdat we daar toch zo naar snakken, naar die onvoorwaardelijke liefde.

Op de pagina van mijn website: basisweetjes vindt je alvast de aanwijzingen.

Weet dat dit kan voor éénieder! Engelen vooral helpen bij praktische zaken en zaken die in de lijn liggen van je levensopdracht. Hoe weet je dat nu? Door te vragen datgene waar je hart ontzettend naar verlangt, vrijheid, liefde, respect, vreugde, inzicht,… Zo vraag je beter niet om hulp voor bijvoorbeeld wraakacties, ze kunnen je wel helpen met een oplossing vinden voor het probleem dat aan de basis ligt van je wraakgevoelens.

Ik geef jullie ook graag nog dit mee, praat met engelen zoals je met mannen zou moeten praten. Heel duidelijk en één zaak per keer 🙂

Een praktisch probleem is het makkelijkst om uit te testen, zoals bijvoorbeeld vragen om een parkeeplaats. Misschien is dat in deze corona-tijden niet zo een probleem maar je kan ook altijd vragen waar ze nog toiletpapier verkopen 😉

Het snelst maak je vooruitgang als je ’s morgens je dag overloopt en kijkt waar je hulp bij wilt en ’s avonds dan opnieuw je dag bekijkt en vaststelt of je daadwerkelijk hulp hebt ontvangen, of je misschien een ingeving hebt gehad waar je al dan niet gehoor hebt aan gegeven. Volg de stappen die ik beschrijf op de pagina ‘basisweetjes‘ en ik wens je mooie ervaringen toe.

Vragen? Ik hoor ze graag.

Groet van mij en de engelen

3 reacties op “contact maken met engelen”

Wel Annelies, ik weet niet wat het is, maar ik voel me de laatste dagen raar. En soms verdrietig. En al van vorig jaar zie ik soms veren( kleine, zo groot als een kopspelt) boven de keukentafel.

Dag Hilde,

Als jij hulp vraagt kan je bevestiging krijegen en die komt nogal dikwijls in de vorm van witte veertjes. Als je niet dirct iets gevraagd hebt kan het ook een poging zijn van de engelen om je te laten weten dat ze er zijn. Vraag hun hulp.
Lieve groet

Graag wil ik een ervaring met jullie delen. Ik stond voor een keuze. Ik had iets waardevols (in materie) om weg te geven en er waren 2 ‘goede doelen’ aan wie ik het kon geven. Ik kwam er zelf niet uit en vroeg aan de engelen aan welk doel ik het moest geven. Direct (er zat geen seconde tussen) nadat ik de vraag had gesteld, kwam er in mijn hoofd ‘Waar word je blij van?’ Het antwoord wist ik toen ook onmiddellijk.
Omdat ik er voor die tijd geen moment aan heb gedacht dat het altijd belangrijk is om dingen te doen waar je blij van wordt, moet deze wedervraag van de engelen afkomstig zijn geweest. Ik gebruik deze wijze les nu vaker als ik een keuze moet maken. Het maken van keuzes wordt veel gemakkelijker als je je afvraagt waar je zelf blij van wordt. Hopelijk heb ik jou hier nu ook mee geholpen. Ik wens je veel blijdschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *