Categorieën
COVID-19

Beelden van afgelopen nacht

In de voorbije maanden zag ik minder beelden dan in de tijd daarvoor. Afgelopen nacht kreeg ik volgende beelden door. Ik probeer ze zo goed mogelijk te beschrijven en wat zou ik graag een camera in mijn hoofd hebben waarmee ik ze zou kunnen fotograferen en delen. Ook tekenen is mij niet gegeven vandaar dat ik het moet doen met beelden die ik op het internet vind en een beschrijving. Dus voor alle duidelijkheid, de foto’s behoren mij niet toe en kloppen ook niet helemaal met wat ik zag.

Beeld 1: De wereldbol met daarrond een rooster (a grid) Het rooster was ver van de aarde verwijderd en had grote gaten. Op elk kruispunt een engel. Dat is een beeld die ik zo een 14-15 jaar geleden ook al kreeg en toen een lezing heb over gegeven.

Beeld 2: het net trekt als het ware samen en komt dichter naar de aarde toe. De engelen spreiden hun vleugels en raken zo elkaar. Dus de lijnen tussen de knoopunten worden opgevuld. Het was één en al gouden licht.

Beeld 3: Voor de engelen komen overleden zielen te staan die mee op het rooster plaatsnemen en evenveel licht verspreiden. Dit is iets wat ik nooit eerder heb gezien. Er werd me verteld dat vele zielen les kregen in hoe ze hun liefde kunnen ervaren en delen.

Beeld 4 : Inzomen op een engel en kijken wat die eigenlijk doet. Het lijkt alsof ze de luchtcellen aan het opkuisen zijn. Ik neem aan dat dat frequenties en trillingen zijn die geactiveerd worden. Er wordt me gezegd dat de druk toeneemt en dat dieren dit als eerste voelen. De afgelopen 3 dagen hebben mijn honden veel meer geblaft dan normaal terwijl er niets te zien viel.

Beeld 5: ik word uitgenodigd er tussen te staan en er wordt me gezegd, adem gouden licht en en bij de uitademing voeg je er vuur aan toe. Zo wordt bij elke uitademing het licht nog intenser. (nog niet eerder meegemaakt)

Ik zie dat het veld zich traag rond de wereld omsluit en steeds dichter komt.

Het is tijd om te doen wat we daadwerkelijk willen, ingevingen gegeven niet uit materieel belang maar wat uit het diepste van jezelf komt. Allen evenwaardig en voor iedereen anders. Transformatie is onvermijdelijk. Fysieke ongemakken horen en jammer genoeg ook bij.

Sterkte aan jullie allen, met veel liefde

3 reacties op “Beelden van afgelopen nacht”

Wondermooi wat zich allemaal nu voltrekt. Wat kijk ik uit naar onze nieuwe wereld van licht en liefde💗💗💗💗💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *