Categorieën
COVID-19

engelen kaarten trekken

Vandaag komt er nieuwe pagina bij op deze site. Je kan vanaf nu ook elke dag een kaartje trekken. Waarom? Omdat het leuk is, omdat het je even afleidt van al wat gaande is. (in dit huishouden vandaag een puberende zoon, een pre-puberende dochter, geloof me 1000x erger dan de zoon, 2 honden en een papegaai die allemaal NU aandacht willen)

Op deze pagina kan je het uittesten.

Ik probeer ook nog de ‘kaarten : de kleine engelen’ één deze dagen erbij te krijgen want die zijn vooral leuk voor kinderen.

Op deze pagina vinden jullie trouwens ‘kleurplaten‘ om de kinderen toch een volle 10 seconden te kunnen bezighouden. 🙂 Stuur me gerust een foto.

Verder de afgelopen dagen bij ons niet veel nieuws te melden. We werken alle dagen een beetje in de moestuin, we proberen aan 10 000 stappen per dag te komen om alle extra calorieën weg te werken. Ik vind trouwens dat nu wij met zijn allen moeten thuisblijven de calorieën dat ook mogen doen. We bakten nl chocolatechip cookies en Hot buns. Een Amerikaans en een Engels recept. Geen foto’s wegens te traag. De vraag van de huisgenoten kwam direct om ze aub nog heel veel te maken dus waarschijnlijk een volgende keer meer geluk.

https://youtu.be/5cwKlna3nKc

Ik wens jullie veel liefde en geluk en geduld toe.

Fijn weekend en veel plezier met het kaartjes trekken.

Zonder woorden

3 reacties op “engelen kaarten trekken”

Zoooo leuk iedere keer en zo beeldend😀..
Dacht ik ook aan,met al dat bakken en niemand die binnenvalt om te delen,kan ik straks niet meer door de deur….😱
Vroeg wandelen of fietsen dan maar…🙊😉

🙏dank om te delen Annelies💖
Ga ook eens bakken lijkt mij zo heerlijk en tevens een meditatie hè
Het gaat jullie goed🥰
Harteknuffels 💖💖💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *