Categorieën
COVID-19

31-03-2020

Vandaag 14jaar geleden werd mijn tweede zoon geboren. Hij draagt de naam Indriël. Hij heeft zich aangekondigd met een blikseminslag in wat zijn kamer zou worden, de dag na zijn conceptie. Na een week wist ik dat hij/zij Indriël zou heten maar ik was in de rotsvaste overtuiging dat ik een dochter zou baren. De babykamer werd roze geschilderd en mijn partner vroeg me met regelmaat of het niet Indriëlle moest zijn. Neen, dat was ik zeker, het zou Indriël zijn. Het werd dus een prachtjongen :). zie kaart onderaan, dan begrijp je waarom ik vrouwelijke energie voelde

Indriël is puur en heeft een hart van goud. Hij kreeg de diagnose ASS(autisme spectrumstoornis) en DCD (developmental coordination disorder). Deze etiketjes maken mij vooral duidelijk hoe speciaal hij is. Hij begrijpt niet veel van deze wereld, hij begrijpt geen ‘geldzaken’, geen ‘pesten’, ‘geen liefdeloosheid’, geen ‘studiezaken’ maar gek genoeg functioneert hij nu in het midst van deze coronagekte als de beste.

Hij heeft uitleg gekregen op school, van ons en is zelf op zoek gegaan. Eens hij genoeg informatie had, is hij heel rustig geworden. Droog weg opgemerkt dat dit best een hele tijd kan duren want dat de mensen echt wel moeten leren dat het zo niet kan.

Er heerst bij ons dus een rustige sfeer voornamelijk aan hem te danken. Voor mensen die bekend zijn met ASS weten dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is.

Het beeld dat ik deze nacht zag was hetzelfde van vorige nacht maar er kwamen steeds meer en meer engelen en grote intensere lichtmeesters toestromen. Een waar genoegen om naar te kijken. Dat dit niet zomaar een crisisje is, is mij wel duidelijk. Het is een enorme kans om ons als mens te verdiepen in dat wat werkelijk is en wat bij ons past.

Het ganse 5G gebeuren vindt denk ik ook hierin zijn oorsprong. Er hangt iets in de lucht en daar halen wij onze inspiratie uit. Denk maar aan vele uitvindingen die bijna tegelijkertijd door verschillende mensen worden gedaan. Voor mij persoonlijk was het als ik een creatief idee had en ik ging naar een beurs dan zag ik daar mijn idee wel 5 keer liggen. Heel frustrerend soms. Maar goed wat ik hiermee wil zeggen is dat voor mij de engelen ons onder andere willen duidelijk maken dat wij alle kennis in ons hebben, dat wij met elkaar ook kunnen comunniceren zonder woorden. Dat we met alles en overal verbonden zijn. Ben ik voor 5G? Nee maar ik ben wel voor menselijke verbinding, zowel met elkaar als met de onzichtbare wereld.

Let op in de komende tijd, je gaat aan iemand denken en plots stuurt die een bericht of belt hij/zij je. Leer daarvan, je kan dat zeker meer en meer activeren door en aandacht voor te hebben.

Fijne avond en probeer ook te genieten van deze tijd,

hartegroet,

Annelies

4 reacties op “31-03-2020”

Gelukkige Verjaardag Indriël!🎈
Te horen dat ze daarboven keihard werken is balsem voor de ziel..dat geeft zoveel hoop.

En ja kinderen * met een etiketje* zijn zoveel meer,ze leren en geven ons wat we niet meet bezitten.🙏🏽

Hey Annelies, jouw zoon is een prachtkind, zo ervaarde ik hem al van als hij klein was. En wat een fijne boodschap breng je. Lees die deze ochtend en heb net zelfde ervaren deze nacht, niet gezien zoals jij, maar heel sterk gevoeld. 🙏🏻

Zeer ontroerd en ook vreugdevol dank je Annelies💖
Gelukkige verjaardag aan je pracht zoon Indriel🙏🥰🙏

Gelukkige 14de verjaardag voor jou zoon Annelies. Blij dat er hulp is van onze meesters en de Engelen.. laat hun werk maar doen..ook wij hebben hier een opdracht.. want de engelen en lichtmeesters kunnen hulp gebruiken . Veel liefs Carina(alias Nimué) 💜💜💜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *