Categorieën
Boek

4 – 04 – 2020

Ik hou van cijfers, nummers en getallencombinaties, dat vindt zijn oorsprong in mijn kindertijd:

Ik deel een fragmentje:

‘Ik heb een 3, een 3 op 10!

Help, roep ik wat moet ik met een 3?? Ik ben mislukt, ik heb gefaald.

En jij zegt, fantastisch!

Een 3 staat voor groei en je leert me de betekenis van de nummers.

  • 1- éénheid, bewust
  • 2- dualiteit, onbewust
  • 3- groei, zowel bewust als onbewust
  • 4- materie
  • 5- beweging
  • 6- keuze
  • 7-evolutie
  • 8-karma
  • 9-transformatie
  • 0-we tillen alles een niveau hoger

Spelletjes in de auto, nummers overal, getallen, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen alles wordt magisch’

Vandaag is het 04-04-2020 als we de 4 met de 4 en de 2 en de 2 optellen hebben we 12, dan 1+2 = 3

4: materie – 3: groei

Hoe gaan we van materie naar een groeifase? We beheersen materie, we kunnen ervan houden zonder er afhankelijk van te moeten zijn. Voorbeeld: ik hou van een mooi huis, maar het huis is daarom nog geen thuis. Liever een thuis in een minder mooi huis dan een mooi huis zonder thuis. Even bewust nadenken over onze materiële zaken en beseffen wat we eigenlijk echt nodig hebben. In deze tijden zouden we liever iedereen gezond zien en onze geliefden kunnen knuffelen dan dat we nood hebben aan bijvoorbeeld een nieuw kledingstuk.

Bewust nadenken en proberen bewust te handelen, daar ga ik voor. Mocht je het nog niet doorhebben, ik ben helemaal niet perfect en maak vele fouten, ik probeer elke dag opnieuw me te houden aan de 5 basis reiki principes:

Reiki beginselen:

Enkel vandaag zal ik niet boos blijven of een ander                boos maken.

Enkel vandaag zal ik mij geen zorgen maken.

Enkel vandaag zal ik mijn moeder, mijn vader, mijn leraar en mijn naaste eren.

Enkel vandaag zal ik mijn brood eerlijk verdienen.

Ik zal  elke morgen met een vreugdevol hart ontwaken en dankbaar zijn voor alles wat op mijn pad komt.

Er wordt vandaag ook een wereldmeditatie gehouden, misschien vind je het fijn om mee te doen: http://www.globalpeacemeditation.com/

Ik trok samen met mijn dochter 3 kaarten voor vandaag, ik deel ze hieronder:

5 reacties op “4 – 04 – 2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *