Categorieën
Engelen

De taal van de engelen

Ik ben net als Albert Einstein 🙂 wel niet op vlak van intelligentie maar wel op dit vlak. Eens je de taal van de engelen leert en begrijpt voel je je nooit meer alleen.

Is dat moeilijk? Nee, echt niet, het vraagt enkel wat oefening.

Hoe ben ik daar nu achter gekomen? Ik heb het grote geluk gehad veel te reizen en om een lange periode in Afrika door te brengen. De cultuurverschillen zijn groot en ik was gelukkig jong genoeg om me te kunnen aanpassen. Begrijp goed, dit was voor er internet was, voor we vanuit onze luie zetel alles virtueel konden bekijken.

Ik geef je wat voorbeelden:

  • Als 2 mensen praten en er komen andere mensen langs dan gaan die net veel luider praten. Storend zouden we kunnen vinden, daar was dat zo opdat je duidelijk kon horen dat ze het niet over jou hadden.
  • Als je begroet wordt dan krijg je een hand en de andere hand gaat bovenop je arm liggen. Kijk ik heb geen wapens achter mijn rug.
  • Toen ik bij een lift stond te wachten werd ik ruw opzij geduwd door een man. Bruut, onbeleefd, ik was verontwaardigd maar toen bleek dat in hun regio de mannen altijd eerst binnen gaan om te kijken of alles veilig is.
  • Ik kan nog tientallen voorbeelden opnoemen maar het was voor mij de eerste keer dat mijn ogen open gingen. Er was meer op deze wereld dan mijn dorp met zijn gewoontes.

Elk land, elke regio heeft zijn bijzonderheden, gevoeligheden, gebruiken en tradities. Zo ook bij de engelen.

Wat je als eerste dient te weten is dat engelen geen mensen zijn. Volgens de kabbalah zijn engelen bewuste energieën die tot de paradijselijke wereld behoren. Zij kijken naar ons en kunnen ons begrijpen zoals wij een idee kunnen hebben hoe het zou voelen om de Mount Everest te beklimmen of hoe het zou voelen mocht je de euromillions jackpot winnen. We kunnen ons daar iets bij voorstellen. Engelen hebben geen emotioneel lichaam. Zij kunnen opmerken dat we verdriet hebben, blij zijn maar zij kunnen dat niet voelen zoals wij. Dat is belangrijk om te onthouden, zodat als je een vraag stelt daar rekening mee houdt.

Wat nog? Engelen kennen geen ‘negatie’. De woorden ‘nooit, niet, geen, nee, niets, alles met een negatieve connotatie horen zij gewoon niet.

Dus als je zegt ‘ geen rotdag zoals gisteren’ Dan horen zij ‘een rotdag zoals gisteren’

Het is goed om na te denken over wat je wilt vragen en hoe je dat op een positieve manier kan doen.

Ik stel voor dat je dat vandaag probeert en ik leg je in een volgende blog uit hoe het dan verder moet.

Ik ga nu een engelenkoffietje drinken en nadenken hoe ik al mijn cursussen met jullie kan delen. Ik ga deze week een avond over webinars volgen en kijken of dat een mogelijkheid is. Hebben jullie vragen, suggesties ik hoor ze heel graag!

Hartegroet van mij en de engelen

14 reacties op “De taal van de engelen”

Zalig en da prachtig tasje 😍.
Fijn idee van die webinar, podcast kan ook tof zijn.
Benieuwd
Dikke knuf
💋💋💋

Super fijne uitleg, ga ik extra aandacht aan besteden.

Misschien een idee om “zoom” te gebruiken. Is gratis tot 40 min.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *