Categorieën
COVID-19

Gelukzakken

Lieve mensen,

Er moet me iets van het hart. Ik zie zoveel berichten ivm de nieuwe wereld, de hogere trillingen, berichten van de pleiaden, de Hathors, Atlantis, Lemurië, Orion, en vele anderen. Ja die zij allemaal aanwezig maar vergis u niet, ze verspreiden allemaal dezelfde boodschap. Keer je naar binnen en kijk wat goed is voor jou, wat bij je past en hou je daaraan. Ga nu niet spiritueel shoppen omdat je dat nu even niet kan in de materie. Trek een dag, avond of week uit om naar al die verschillende sites en boodschappen te kijken, lezen en beleven. Voel waar je je het best bij voelt en ga je daarin verdiepen.

Zie het aub niet zoals velen die vroeger het geloof ge-(mis) bruikten; in de week zoveel mogelijk zondigen om dan de zondag vergeving te vragen. Het is niet omdat je één week mediteert je verlicht bent. Dat enkel meditatie en kennis je een ‘verlicht of goed’ mens maakt. Dat zit hem in het dagelijks leven. Ik ken veel mensen die niets afweten van spirituele zaken maar gewoon bewuste goede mensen zijn.

Jullie zijn gelukzakken! Veel hoogsensitieve mensen hebben het in de afgelopen 50 jaar heel zwaar gehad. Ze stonden zo goed als alleen in een harde wereld. Maar nu zijn we met zovelen dat het steeds makkelijker gaat en dat er steeds meer liefde en echtheid getoond wordt. Er is ondertussen zoveel informatie vrij beschikbaar dat iedereen er toegang tot heeft. Geniet daarvan! Luister naar je gevoel voor een week en kijk wat er verandert. Vraag raad aan mensen waarvan jij vindt dat ze gelukkig zijn. De meeste mensen deugen en willen graag helpen, ga daar maar vanuit.

Ik wens jullie een mooie dag toe. Als je hulp nodig hebt, stuur me een bericht en ik zal zien of ik iets voor je kan betekenen.

Hartegroet,

Annelies

5 reacties op “Gelukzakken”

dank u wel lieve annelies .en wat u neer hebt gepend kan ik beamen
Laat ons samen een groot net van liefde zijn ,laten we elkaar liefdevol omhelzen dat ons goddelijke en liefdevolle hart als een vuur mag branden in ieder van ons
Dank u wel annelies om te delen
God bless you
Goetjes Margo

wah geniet van je gedichten en brief ,danbaar dat we dit kunnen delen .
met zovelen nu in dit moment ,nu dat het heeeeel diep contakt neemt met ons innerlijke . Namasté Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *