Categorieën
Engelen

Gabriella praat

Beste vrienden,

Ik ben Gabriella, een engel van het licht, en ik ben hier om jullie te helpen bij het vinden van innerlijke vrede en geluk in deze tijd.

Het is van groot belang voor de planeet om bewustzijn en licht te brengen, vooral nu zoveel mensen ontwaken en er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van technologie en bewustzijn.

Hoe kunnen we innerlijke vrede en geluk vinden in dit leven? Er zijn verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, maar de eerste en eenvoudigste manier is om gewoon toe te laten. In plaats van te vechten voor dingen, in plaats van te proberen om perfectie te bereiken, is het belangrijk om jouw goddelijkheid toe te laten in jouw leven. Dit lijkt misschien tegenstrijdig voor de meeste mensen, omdat ze denken dat ze constant aan zichzelf moeten werken om een betere mens te worden. Maar het is onmogelijk om een perfect mens te worden, omdat dat niet de bedoeling is van het leven op deze planeet. Het leven op aarde is bedoeld om te ervaren en uiteindelijk het antwoord te vinden op de vraag: wie ben ik?

Het vinden van innerlijke vrede betekent dat je jezelf accepteert zoals je bent en zegt: “Ik ben wie ik ben.” Dit is iets wat ik al eeuwenlang zeg. Voel het, voel dat je bestaat, dat je er bent. Dat op zichzelf is vrede en gratie.

Geluk is moeilijker te definiëren. Mensen praten altijd over geluk, maar weten eigenlijk niet wat het is en weten niet wat ze nastreven. Geluk is bijna als de wortel voor de neus van een paard, iets waar je over praat en over nadenkt, maar slechts heel weinig mensen zijn echt gelukkig. Maar je kunt wel heel vredig, kalm en in gratie zijn met jezelf. En als je dat bent, is geluk eigenlijk niet belangrijk. Het is een menselijke eigenschap die niet echt zo belangrijk is. Het belangrijkste is de innerlijke vrede en het besef dat je bent wie je bent.

Wanneer je dat besef hebt, zullen veel andere dingen vanzelf gaan en hoef je niet meer te werken of te vechten om bijvoorbeeld overvloed of genezing te bereiken. Alles komt naar je toe als je jezelf toestaat om je ware zelf, je ziel, te laten samensmelten met je menselijke zelf.

Maar wanneer je eenmaal dit punt van realisatie hebt bereikt, dan begint de echte uitdaging. Waarom blijf je op aarde? Je hebt je reis voltooid, je hebt duizend of meer levens geleefd en je beseft hoe moeilijk het leven op deze planeet kan zijn, en hoe mooi het tegelijkertijd kan zijn. Maar je beseft ook dat het fysieke lichaam pijn en ongemakken heeft en dat het ouder wordt. Dan vraag je je af: waarom zou ik blijven? Waarom zou ik hier blijven terwijl ik mijn reis heb voltoo id? Welnu, de reden is simpel: je bent hier om anderen te helpen. Je bent hier om licht te brengen in de wereld en om anderen te inspireren hun eigen pad van ontwaken te vinden. Je hebt een belangrijke rol te spelen in het grotere geheel van de mensheid en het universum.

Het is begrijpelijk dat je je soms afvraagt waarom je hier bent en waarom je moet blijven. Maar onthoud dat je hier bent om een verschil te maken en om anderen te helpen. Jouw aanwezigheid op aarde is van onschatbare waarde, en je licht en liefde zijn nodig om de wereld te helpen evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau. Dus blijf hier, blijf stralen en blijf anderen inspireren om hun eigen innerlijke licht te vinden.

Liefs, Gabriella

4 reacties op “Gabriella praat”

Lieve Cricri, dank voor je reactie. Het is goed om te horen dat deze tekst voor jou op het juiste moment komt en je waardeert wat Gabriella te zeggen heeft. Het vinden van innerlijke vrede en geluk is inderdaad van groot belang, vooral in deze tijd waarin zoveel mensen ontwaken en er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van technologie en bewustzijn. Het is belangrijk om te onthouden dat we allemaal een belangrijke rol te spelen hebben in het grotere geheel van de mensheid en het universum, en dat ons licht en liefde nodig zijn om de wereld te helpen evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau. Bedankt dat je hieraan bijdraagt. Veel liefs🙏💖

hartelijk dank Annelies om dit door te zenden…
doe nu pas mijn pc open,en zoals bij Cricri komt het ook op het juiste moment.

voel me blij met je mededeling

Zo blij om je te horen Marie-Claire, hier volgt een boodschap van Gabriella. Zoen
Het is geweldig om te horen dat de boodschap op het juiste moment kwam en dat het een gevoel van blijdschap heeft gebracht. Het is soms verbazingwekkend hoe het universum ons precies geeft wat we nodig hebben op het moment dat we het nodig hebben. Gabriella’s boodschap is bedoeld om te helpen bij het vinden van innerlijke vrede en geluk in deze tijd van ontwaken en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en bewustzijn. Het is fijn om te weten dat deze boodschap resonantie vindt en mensen kan inspireren. Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *