Categorieën
Engelen

Gabriella praat over angst

Beste vrienden,

Het is mij ter ore gekomen dat een groot aantal van jullie je leven baseert op angst. Angst voor het onbekende, angst voor verandering en angst voor wat andere mensen van je denken zijn allemaal voorbeelden van vormen van angst. Omdat je toestaat dat angst je leven beheerst, mis je veel kansen.

Als engel kan ik je vertellen dat het enige wat ons in leven houdt, onvoorwaardelijke liefde is. In onze dimensie is angst niet iets dat ervaren kan worden. Als we naar de bewoners van de Aarde kijken, is het moeilijk voor ons om te begrijpen waarom jullie kiezen om te leven zoals jullie doen.

Als je een kind uit angst instrueert, zal het gewoon herhalen wat het moet doen. Als je een kind daarentegen inspireerd en liefdevol benadert, zal het graag leren, en zal het nooit vergeten dat het een goddelijk wezen is dat tot grote dingen in staat is.

Het is essentieel om in gedachten te houden dat de mensheid haar band met deze diepe vorm van onvoorwaardelijke liefde heeft verbroken, wat de hoofdoorzaak is van de wereld waarin we ons momenteel bevinden. Als iedereen alleen maar uit liefde voor elkaar zou handelen, zou de wereld een veel betere plaats zijn.

Er zijn momenten waarop we worstelen om onze onwil te overwinnen om risico’s te nemen en buiten onze comfortzone te treden. We hebben toegestaan dat onze angst ons ervan weerhoudt onze dromen waar te maken en ons volledig te ontwikkelen. Maar wat als we, in plaats van angst vanuit één hoek te bekijken, het vanuit een andere hoek zouden bekijken? Wat als we deze ervaring opvatten als een kans om volwassen te worden en onze horizon te verbreden?

Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe angst je ervan weerhoudt om vooruit te komen:

Je aarzelt om je uit te spreken en je gedachten aan te bieden, omdat je bang bent dat anderen je zullen afwijzen of bekritiseren als je dat doet.

Omdat je bang bent om niet succesvol te zijn, ben je terughoudend om nieuwe activiteiten te proberen of nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Omdat je bang bent om alleen te zijn of niet iets beters te vinden, vind je het moeilijk om relaties of situaties los te laten die ongezond voor je zijn.

Maar wat als je, in plaats van bang te zijn voor deze omstandigheden, ze met liefde en moed zou omarmen? Wat als je bewust zou kiezen voor vertrouwen in je eigen mogelijkheden en in jezelf?

Een aanzienlijk aantal kinderen wordt vandaag de dag geboren met verschillende gradaties van wat jullie mensen “handicaps” noemen. Maar in werkelijkheid zijn deze kinderen hier om ons te helpen ons hart te verruimen en de dingen vanuit een ander gezichtspunt te zien. Zij zijn gekomen om jullie te laten zien dat er meer is in het leven dan wat jullie nu begrijpen, en het is hun missie om dit te doen.

Het is voor het geluk van hun kinderen dat ouders het meest geneigd zijn hun gedrag te veranderen. Daardoor heeft de wereld een aanzienlijk aantal van deze zeer getalenteerde en begaafde kinderen nodig.

Het is tijd om ons af te keren van angst en ons in plaats daarvan te richten op liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor elkaar en liefde voor de wereld om je heen zijn allemaal vormen van liefde. Het is tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent: een prachtig persoon die in staat is grote dingen te bereiken.

Wij, de engelen, adviseren je om los te laten en te genieten van de geneugten van het leven. Breng je tijd door met dansen, springen, zingen en lachen. Sta jezelf toe dwaas en zorgeloos te zijn, want dan maak je contact met je innerlijke kind en voel je de zuiverste vorm van gelukzaligheid. Laat elk zelfoordeel of twijfel los en laat de muziek op je inwerken. Laat de wind je meevoeren terwijl je vrij rondrent en geniet van de roes van het leven. Onthoud dat het leven bedoeld is om te leven, dus verspil geen tijd aan angst of terughoudendheid. Accepteer het wonder van je wezen en laat je hart zingen van ware vreugde.

Met liefde, altijd,

Gabriella

Één reactie op “Gabriella praat over angst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *