Categorieën
COVID-19 Engelen

De grote waarom vraag

De grote waarom vraag.

Kinderen hebben wel heel wat ‘waarom’ vragen en op de meesten kunnen we min of meer antwoorden maar voor sommige vragen is het net iets moeilijker.

‘Moeder waarom leven wij?’

En als het dan omslaat in, ‘ik wil hier eigenlijk niet zijn’ dan zit je toch maar met je handen in het haar te hopen op de juiste woorden.

Tijdens een healing  kreeg ik onlangs die vraag en opmerking van een 4 jarig meisje. Gelukkig waren de engelen talrijk aanwezig en konden ze me begeleiden in het vinden van de juiste woorden.

Zeg haar, zo fluisterden ze, zeg haar dat de aarde de enige planeet is waar je een lichaam kan hebben. Waar je kan voelen hoe zo een lichaam zich vormt, hoe het groeit en groeit. Op de maan heb je helemaal geen lichaam en daar groeit ook geen gras , bomen of tomaten dat gebeurt enkel in de aardse sfeer. Mocht je op de zon wonen dan zou je ook geen lichaam kunnen hebben want daar zou je helemaal verbranden. Ook op de mooie sterren die je ’s nachts kan zien kan je geen lichaam hebben dat is echt heel speciaal voorbehouden voor deze planeet.

De engelen vroegen me de ouders/grootouders te vragen om aandacht te hebben voor elk levend wezen van deze planeet. Van een zaadje dat je plant en waar een bloem, een grassprietje of een boom uit groeit. Om een groenteplantje te observeren en te kijken hoe dat groeit.

Maar ook om elke dag te kijken naar wat er in je lichaam groeit, ‘kijk je vingernageltjes zijn gegroeid’ daar maken we maar mooi een feestje van.

Nieuwe schoenen nodig? Waaw wat groeien die voetjes toch heerlijk! Is het niet fantastisch dat we dat allemaal mogen voelen?

En ja soms zijn er groeipijnen, ook die mogen gevoeld worden. Maar wat is het leuk om dat allemaal te mogen ervaren. In de hemel kunnen we daar enkel naar kijken en stiekem een beetje jaloers zijn op al wat groeit en bloeit.

Er werd me op het hart gedrukt dat dit meisje een hoge nood heeft aan leuke dingen. Niet aan fake nieuws, maar dat het leven vreugdevol mag zijn en elke stap, groot of klein, belangrijk is om te (h)erkennen.

Ik vond het een wonderbaarlijke healing die ook bij mij nog lang is blijven nazinderen. De zwaarte van de aardse energie is voor mij soms heel overweldigend, alles moet en niets mag is een gevoel dat zeker in deze coronatijden nogal aan de oppervlakte komt drijven.

We hebben de afgelopen weken dus heel wat ‘groeimomenten’ gevierd. Nagels gelakt, een nieuwe bikini gekocht voor de  dochter. Voor het eerst een grote madammen maat want ze is al zooo groot dat ze niet meer in de kindermaten past. Ze gaat naast iedereen staan om te kijken hoeveel ze al gegroeid is en hoeveel ze nog nodig heeft om groter te worden dan zus of zo.

De broer is voor de eerste keer van zijn paard gevallen en heeft ontdekt dat dat best pijn doet maar dat je er ook weer op kan kruipen en opnieuw proberen. Hij is zo fier op zijn val en deelt het filmpje met iedereen die het wil zien.

De dochter heeft enorme stemmingswisselingen en haar lichaam laat zien dat ze geen kleine meid meer is. Dus huilbuien afgewisseld met uitbundige stemmingen zo een 10x per dag. En ook hierin groeit ze en kan ze erover praten (liefst ’s avonds laat als ik bij haar in bed kruip) en ook hiervan probeer ik te genieten.

De grootste broer is afgestudeerd, wat een mijlpaal! Om dan te beseffen dat het morgen opnieuw begint want hij wil graag nog 2 jaar bijstuderen😊

Ik ben gezegend!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en wens jullie leuke en zalige groeimomenten toe.

Lieve groet,

Annelies

Ps, ik vind de verhaen van Neile Donald Walsch ‘de kleine ziel en de zon’ deel 1 en 2 wonderlijk mooi en heel geschikt om aan kinderen te vertellen

5 reacties op “De grote waarom vraag”

Prachtig Annelies💖💖💖💖zo mooi die verbondenheid met de engelen en de kleine wezentjes hier op aarde🙏🙏🙏💖💖💖

Magnifiek 😍. Zo mooi verwoord. Het zorgt ervoor dat ook ik nu blij ben op onze mooie aarde te zijn. Ik ben gegroeid vandaag, dus heb ik recht op een feestje 🎈. Blij blij 😍

Het lijkt net of engelen zeemeerminnen zijn. Maar als engelen de kleine zeemeermin wordt is dat verboden. Dat mag niet.
Niet de hele tijd dat dat voor volwassenen is maar meer voor kinderen.
Als volwassenen zo doen kunnen kinderen daar een stoornis van krijgen omdat deze taal voor kinderen natuurlijk is, en volwassenen dat afgeleerd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *