Categorieën
COVID-19 Engelen

8 september 2020

Mijn hart jubelt bij het zien van deze kaarten. Ja, ik weet wat me te doen staat. Ik heb de afgelopen weken heel wat healings mogen geven met uitzonderlijke resultaten.

De nieuwe energie die zich in recordsnelheid op aarde manifesteert is voor mij en andere healers zalig. We hoeven ons niet meer door een dikke smurrie heen te worstelen. Dat is misschien raar uitgedrukt maar ik hoorde van een Ulm piloot dat hij bij het opstijden door een laag van gele smurrie (vervuling) doormoet eer hij de schoonheid en de wijdsheid van de hemel ontdekt. En dat is een beetje hoe het aanvoelt als je je verbindt. Er bestaan verschillende technieken om je te verbinden maar wat ik de laatste weken ervaar is dat die technieken niet meer nodig zijn; Dat het nu bijna vanzelf gebeurt en dat is zalig.

Ik ben het coronavirus dankbaar om volgende redenen:

  • Blijkbaar kan dit virus alle andere ziekten uitroeien, we sterven niet meer aan hartfalen, kanker of de gevolgen van diabetes maar enkel nog aan corona. Dat is dus zowat het superherovirus ( jaja, tuurlijk is dit sarcastisch bedoeld)
  • Ik ben wel blij met wat meer fysieke afstand tussen mij en mijn medemens, ik kan nu bewust kiezen wie ik echt dichtbij wil.
  • Ik ben blij dat men meer aandacht besteed aan hygiene en dat men zaken ontsmet nadat anderen er zijn aangeweest. Dit is misschien voor velen overdreven maar als hooggevoelige kan je nogal dikwijls voelen wat er in de persoon die een object paste voor jou voelt. Wordt meestal afgedaan als flauwekul. Maar voor mij geeft het rust te weten dat ik me niet constant moet afschermen en dat ik me dus vrijer kan bewegen.
  • Ik ben blij dat er wat meer ruimte ontstaat op drukke plaatsen. De overheidsdiensten bijvoorbeeld werken nu op afspraak en alles verloopt zoveel vlotter.
  • Ik, met alle respect en begrip naar anderen die dit anders ervaren, voel me rustiger en vrijer.
  • Ik ben ook blij dat meer en meer ouders opkomen voor het welzijn van hun kind. De aanvragen voor thuisonderwijs zijn vele malen groter dan de vorige jaren. Ouders staan veel bewuster stil bij wat hun kind maar ook zijzelf doormaken.
  • We staan nog maar aan het begin van deze economische crisis, ook hier wordt gekeken naar nieuwe vormen van ondernemen en handelen. Er ontstaan mooie initiatieven en we worden ons bewuster van hoeveel en wat we eigenlijk nodig hebben.
  • Kortom de wereld wordt wakker. We zijn niet langer meer de schapen die alles aannemen, we worden ons bewust van onze wil en onze kracht. Daar kan ik alleen maar blij om zijn.
  • Er zal steeds meer informatie naar buiten komen over alternatieve manieren van denken rond geld, gezondheid en ons welbevinden.

De kaart nieuwe liefde helpt je om jouw pad te vinden, waarom ben jij op dit moment in deze aardse sfeer?

De kaart : Je verdient het allerbeste! Reik naar de sterren met je dromen en je wensen en sluit geen compromissen. Ik zou hierbij durven zeggen, reik naar binnen! Waar verlang je naar als je zonder belemmeringen en angst naar jezelf kan kijken? Dit leven is geen straf!

We mogen deze nieuwe wereld herschrijven en beleven zoals we die zelf graag zouden zien. Met overvloed aan liefde en alles wat daaruit voortstroomt.

Ik probeer dit heel concreet met mijn kinderen. Ik probeer om de dogmas die in mijn jeugd duchtig werden rondgedeeld niet door te geven. ( en ja natuurlijk faal ik ook maar ik probeer)Ik probeer ze te leren dat het leven wel makkelijk kan zijn, dat je elke dag opnieuw kan en mag kiezen. Dat dat wat we gisteren voor waar aannamen vandaag misschien anders is en dat dat ok is. Dat er overvloed is aan liefde, hulp, fijne mensen en dieren. Dat muziek helend kan zijn, dat contact met dieren helpt om je rust te brengen. Dat leraren er zijn om je te helpen en dat je het universum om hulp mag en kan vragen. Dat rang en stand geen reden zijn om iemand op te hemelen of op neer te kijken. Dat je teurgtrekken in de natuur zo voedend is. Mijn oudse zoon is het huis uit en ik ben ontzettend fier op wat een fijne man hij is. Mijn twee jongsten ervaren elke dag dat er heel fijne momenten zijn in elke dag. Dat het nooit enkel slecht is.

We beginnen dit elke morgen door ‘knuffeltijd’ te roepen. Het is nooit ‘opstaan’ en wat is leuker dan je dag beginnen met harteknuffels?

Ik wens jullie overvloed aan liefde en kracht om jouw keuzes te kunnen en durven maken.

Mocht je er graag hulp bij willen dan kan je me bereiken via deze weg en bespreken we een healing op afstand. Hoe dit in zijn werk gaat en wat dit kost bespreek ik graag met je via mail.

Hartegroet

Annelies

5 reacties op “8 september 2020”

Goede morgen Annelies
Ik heb zeker een grondige redenen om op jouw blog wat neer te schrijven .
Wij zijn de laatste dagen heel wat in contact geweest de redenen was omdat ik er zo naar hunkerde hulp te ontvangen na een heel spijtig ongelukje dat ik heb gehad .
De engelen en jij zelf waren zeker bereid om mij er bij te helpen .
Het waren zware nachten waardoor vermoeidheid zich liet voelen tijdens de dag .
We zijn nu de 5 de dag en eerlijk ik ben verwonderd hoe het allemaal in de goede richting gaat .
Ik wil de engelen en ook zeker weten jouw ANNELIES danken voor jouw inzet jouw energie en vooral jouw liefde .
Dank ook AARSTENGEL MICHAEL om zijn voelbare en liefdevolle aanwezigheid
GOD BLESS YOU
THANK YOU FOR AL
GROETJES MARGO ❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *