Categorieën
COVID-19 Engelen

Content

Ik weet niet wat het is dezer dagen maar ik begin me meer en meer thuis te voelen op deze planeet. Ik slaap beter en ik voel me veel dankbaarder dan zeg maar een paar jaar geleden.

Zelfs tegenover een paar weken geleden voel ik een verschil. Ik ben dankbaar dat ik 2 van mijn 3 kinderen rondom mij heb, blij dat de oudste het goed stelt en liefdevol wordt opgenomen bij zijn vriendin en haar ouders. Kortom ik ben content.

Ik vind het zelfs niet meer erg om 100x per dag ‘mama, waar, waarom, hoe enzomeer te moeten horen. Ik bak dat het een lieve lust is en zie mijn huisgenoten genieten als ze het op eten. Het maakt me blij.

Wat is hier nu zo ineens de oorzaak van? Ik kom een artikel tegen (wel zo een keer of 3) over de Shuman resonantie. Die is duidelijk aan het verhogen en verhoogt het trillingsveld van de aarde.

Volgende informatie komt via deze site https://www.bureaustralingmeten.nl/wat-is-de-schumann-resonantie/

Professor W.O. Schumann

null

Het was niet tot meer dan een halve eeuw later in 1952, toen de Duitse natuurkundige Professor W.O. Schumann van de Technische Universiteit van München voorspelde dat er elektromagnetische staande golven in de atmosfeer zijn, gevormd in de holle laag tussen het oppervlak van de aarde en de ionosfeer. Dit kwam tot stand doordat Schumann zijn studenten onderwees over de fysica van elektriciteit. Tijdens een les over condensatoren vroeg hij hen om de frequentie te berekenen tussen de binnenste en buitenste bal, dus de aarde en de  ionosfeer. Ze kwamen uit op een getal van 10Hz.

Dit werd bevestigd in 1954 toen metingen van Schumann en König resonanties aantoonden en uitkwamen bij een van de belangrijkste frequenties n.l. van 7,83 Hz.

Deze resonantie zou de laatse jaren sterk verhoogd zijn en er zouden nu zo een 2x per dag pieken optreden tot 40 Hz.

Je kan meer informatie vinden op het interent, bijvoorbeel https://finding-voices.blogspot.com/2018/05/schumann-resonance-today-update.html en https://leonvanrijswijk.nl/schumann-resonantie/ maar er bestaan veel meer sites die ik, vergeef me, niet allemaal lees.

Verdere oorzaken kunnen natuurlijk ook te vinden zijn in het feit dat alles ineens veel rustiger is. Veel minder lawaai van auto’s, propere lucht, kinderen die de voorbije maand tot rust zijn gekomen. Er kunnen best nog andere invloeden meespelen maar ik geniet dus van het feit dat het nu zo is. Wetende dat alles altijd veranderlijk is.

Ik trok deze ochtend volgende kaarten:

We hebben ons op dag 2 van virtuele school schromelijk overslapen, volgens de kaart ‘ Raye’ zijn yoga en lichamelijke oefeningen momenteel belangrijk. Ik bedenk dat ik waarschijnlijk wel in één of andere yogapose zal geslapen hebben dus dat is al in orde. De dochter krijgt via de computer gymles. Die viel mee, de juffen waren duidelijk ook aan het experimenteren en we hebben zalig gelachen en in de meest onmogelijke houdingen gestaan, gezeten en gelegen. Afgesloten met een dansje.

Kaart 2 ‘Kosmische orde’ wijst er dan weer op dat alles goed is zoals het is. Het uitslapen heeft ons allemaal deugd gedaan, de dag verloopt verder rustig dus ik maak me NU geen zorgen en vertrouw.

Kaart 3 was de leukste van allemaal ‘ Manifestatie’. We kregen vandaag onverwacht een superleuk geschenk.

Dus ja lieve mensen, mijn dag kan niet meer stuk. Ik hoop voor jullie het zelfde!

Hartegroet,

Annelies

3 reacties op “Content”

Hey Liesje, voel net hetzelfde. En die Shumann-resolutie zit daar volgens mij wel tussen, samen met de tijd die we dankzij Corona gekregen hebben om ons daaraan aan te passen. Er is voldoende rust en minder druk, zo kunnen onze mensen-lijfjes zich daaraan aanpassen. Dikke knuffel

Goede avond Annelies
Heel leuk om zulke berichten te lezen ,en het doet me enorm veel plezier dat jullie het samen zo goed hebben
Inderdaad de verhoging van de Schumann resonantie is voor mij ook heel erg voelbaar
Heb ook weer een volle energie dag gehad .
En doe ook alles nu veel rustiger ook moet mij voor niets meer haasten .
Bedankt voor de leerrijke informatie
Liefs
Margo

🙏Annelies word zo blij van je verhaal, er stroomt zoveel liefde dank 🙏 💖💖💖
En zalig om je bak kunsten te aanschouwen, werkt aanstekelijk 😋 harteknuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *