Categorieën
COVID-19 Engelen

7 engelen

Een paar nachten geleden vroeg ik de engelen of ik een update mocht ontvangen over wat zich momenteel in deze aardse sfeer afspeelt. Ik focus me dan heel sterk op hun energie en gebruik de kabbalistische levensboom als leidraad. Ik formuleer in mezelf het volgende:

  • Ik aanvaard het leven onvoorwaardelijk.
  • Ik aanvaard mijn leven onvoorwaardelijk.
  • Ik aanvaard mijn leven en beleef het met vreugde.
  • Ik help anderen vreugde te beleven aan hun leven.
  • Ik ben creatief,
  • ik heb inzicht,
  • ik ben één.

Eénmaal ik me in een toestand bevind van innerlijke rust, vrede en ongenaakbaar vertrouwen, krijg ik toegang tot hun wereld.

Ze tonen mij dat er nu rond elke persoon 7 engelen staan, even groot als de persoon bij wie ze zich bevinden. Hun vleugels strekken zich uit en vormen een koepel over deze cirkel. (beetje zoals een gotisch raam eruit ziet). Deze engelen doen in eerste instantie niets, ze staan rondom de persoon. Als ik beter kijk zie ik dat ze met zijn allen gouden licht sturen rechtstreeks naar het hart van de persoon.

Elke gedachte die de persoon heeft komt in deze cirkel terecht als een zwart puntje. Hoe donkerder de gedachte hoe groter het puntje. De engelen bekommeren zich echter niet om deze puntjes maar blijven gefocust op het hart van de persoon. Ze zeggen me dat de zwarte puntjes enkel kunnen opgelost worden door liefde uit te ademen. Telkens de persoon liefde uitademt, ademt hij 7x die liefde terug in. Dus bij elke uitademing bewust liefde uitademen en dan telkens 7x sterker opnieuw inademen. Het schiet exponentieel de hoogte in!

Met andere woorden, de engelen helpen ons niet om onze gedachten te veranderen, zij gaan de zwarte puntjes niet transformeren, dat doe je zelf. En van zodra jij je bewust wordt van datgene wat je uitademt en als je liefde uitademt enkel dan kan je 7x meer liefde inademen. Dit is een nieuw gegeven. Je kan zeker nog aan je beschermengelen vragen om hulp in het begrijpen van wat je dwarszit, maar dit gegeven is nieuw. Ik had dit nog niet zo mogen zien.

Ik ben het ondertussen al enkele dagen aan het uittesten. Ik leerde in mijn prille jeugd dankzijn yoga verschillende ademhalingstechnieken aan en ik vond altijd al dat ik mijn ademhaling goed kan beheersen. Maar nooit eerder werd de nadruk gelegd op het belang van het uitademen van liefde.

Ik doe zelf de ademhaling 4 tellen inademen dan 6 tellen uitademen, dan 4 tellen terug in en 8 tellen uit, dan terug 4 tellen in en 12 tellen uit. Na de 12 tellen uit te ademen is het net alsof je heel veel tijd hebt voor je terug wil inademen. Het brengt zo een ongelooflijk gevoel van rust en liefde.

Er is een kosmische wet die zegt ‘zo boven, zo beneden’ en al zie ik de kosmos niet zozeer als boven maar eerder als overal vind ik hierin toch een verwijzing naar onze huidige tijd. Nu mondmaskers meer en meer verplicht worden worden we ons ook meer en meer bewust van het al dan niet vrij kunnen ademen. We ruiken als het ware onze eigen adem en voelen ons beperkt. Dankzij wat ik mocht zien voel ik me terug helemaal vrij om te ademen dat wat me lief is.

Ik wens jullie liefdevolle adem toe 🙂

Hartegroet,

Annelies

7 reacties op “7 engelen”

Nice, wat fijn om te lezen dat elkeen 7 engelen rond zich heeft. Het liefde-ademen is een heel mooi beeld. Een uitnodiging aan allen om meer liefde uit te ademen in en naar de wereld. 🙏🏻

Bedankt Annelies, om dit te delen. We kunnen alleen maar blij om zijn, nu vrij in en uitademen beperkt word door het verplichte mondmasker.
🙏❤️

Heb het direct geprobeerd om ook zo in stappen meer en meer uit te ademen en had nooit gedacht genoeg te hebben voor 12 tellen maar kijk het voelde geweldig. Omringd door 7 engelen, wat een rijkdom, was overtuigd van 1 en daar al zeer tevreden mee ❤

dank Annelies ,inderdaad achter een masker deze gedachte waar maken ,is een Hemels verschil !

NAMASté

Te weten dat ik niet echt alleen ben en er 7 engelen rondom mij zijn, geeft me een goed gevoel. Want ik zit al een paar dagen in een dipje. Ik ga dit ook uitproberen. Dankjewel Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *