Categorieën
COVID-19 Engelen

29-04-2020

De kaarten voor vandaag en voor gisteren zijn voor mij zeer gelijkend. Of toch met een zelfde boodschap.

Dit zijn de kaarten van 28-04-2020

28-04-2020

En deze zijn van vandaag:

29-04-2020

Waarom gelijkend? Als we de kaarten van deze 2 dagen bekijken dan zien we:

  1. Oceana die zegt ga aan de slag tegenover Azure die zegt: daar waar je naar verlangt zal binnenkort gebeuren
  2. Groeten uit de hemel tegenover Heldervoelendheid.
  3. Focus tegenover Study

Waarom zeg ik nu dat ze eenzelfde boodschap hebben?

Gisteren werd je gevraagd om aan de slag te gaan, je wordt begeleid door de engelen en als je een goede focus kan hebben dan zal het makkelijk gaan. Nu weet ik dat de engelen altijd heel optimistisch zijn en voor hun de dingen ook daadwerkelijk heel simpel lijken. Hou je niet van je job? Dan is het tijd om te veranderen. Ben je ongelukkig in je relatie? Dan is het tijd om daar iets aan te doen. Zij bekijken problemen met een kinderlijk enthousiasme en verwonderen zich erover dat wij dat niet direct aanpakken. In onze werkelijkheid liggen de zaken nu eenmaal niet zo eenvoudig. Maar je krijgt groeten uit de hemel en heldervoelendheid, waarmee bedoeld wordt dat ze je zullen steunen als je je hartewens volgt en je zullen laten voelen wat niet meer bij jou past en je laten glimlachen als je iets vindt dat beter bij je past. Focus op dat wat je wil en niet op dat wat je niet wil. Study, bekijk het eens even helemaal anders, ’thinking out of the box’ liever nog denk alsof er geen doos is en laat je fantasie de vrije loop.

Hoe zou je leven er kunnen uitzien als alles waar jij naar verlangt werkelijkheid wordt? Maar wees voorzichtig, je zou het wel eens kunnen krijgen 🙂 Ga je dan helemaal gelukkig zijn of ga je weer iets anders vinden om over te zagen en klagen. Denk na, praat en vraag je engelen om hulp, het is het ideale moment!

Waarom? Omdat ik deze nacht weer een hele hoop werkloze engelen zag. Er zijn er inderdaad al veel aan het werk maar nog veel te veel die niets mogen doen omdat je het hen niet vraagt. Dus vragen maar, hoe meer hoe liever!

Groetjes, succes en als je vragen hebt of je komt er niet uit, plaats ze in de commentaren hieronder of stuur me een bericht via de facebookpagina.

Annelies

2 reacties op “29-04-2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *