Categorieën
COVID-19 Engelen

14 mei 2020

De kaarten van vandaag bezorgen me direct een heel blij gevoel. Ik hou ontzettend veel van de afbeelding van de kaart ‘Ariëlle’. Zo zie ik de wereld en het kanaal dat ons toelaat contact te maken met de paradijselijke, de hemelse en de goddelijke wereld. Het is een kaart die je uitnodigt tot het bewustworden van je eigen kanaal, je eigen connectie met de andere werelden.

In deze tijden zeer toepasselijk. We kunnen niet naar buiten, worden aangemaand om in ‘ons kot’ te blijven. Voor mij is dit zalig, geen extra stimuli, rust, kalmte, minder geluidsoverlast, minder luchtvervuiling het maakt mijn verbinding er makkelijker op.

Kaart 2: ‘Harmonie in relaties’: voor mij ook weer toepasselijk niet enkel op relaties met mensen maar ook met natuurgeesten, engelen en dieren.

Kaart 3: ’trust’ vertrouwen. Hoeveel vertrouwen hebben we eigenlijk? Als ik de sociale media moet geloven hebben we of angst voor het coronavirus of angst voor de beperkingen en/of de verplichte vaccinatie. Voor mij zijn beide scenario’s enkel gebaseerd op angst en niet op vertrouwen.

Wat zie ik dan wel? Als er sprake is van nieuwe maatregelen dan ga ik bij mezelf te rade: wat voel ik hierbij? Niet wat zou ik moeten voelen als ik bij de ene of bij de andere groep behoor. Ik leef al altijd in 2 werelden, de wereld van de realiteit wat ook wel 3rde dimensie genoemd wordt en de wereld van de manifestatie ook wel 5de dimensie genoemd. Ik leef zoveel mogelijk in de 5de omdat ik die nu eenmaal veel leuker vind. In mijn wereld bestaan enkel oplossingen, ik heb voor elk probleem wel 10 oplossingen, in jullie wereld (ik stel het even zeer zwart/wit) zijn er voor elke oplossing well 10 problemen.

Mijn wereld is er één van samenleven met de andere wezens, vol liefde naar alles en iedereen. Niet te verwarren met jullie wereld waar liefde afgemeten wordt aan hoeveel voor je wordt teruggedaan.

In mijn wereld wordt vrijelijk gegeven en is het geld principe net zoals het ‘adem’principe. Adem in en adem uit. Geld vloeit naar me toe en van me weg. Ik hoef vandaag niet alle lucht in te ademenen die ik voor de rest van mijn leven nodig heb net zoals ik vandaag al het geld nodig heb dat ik pas binnen x aantal tijd zal gebruiken.

Als ik een wens heb dan wordt die vervuld, zo simpel gaat dat.

Toegegeven als ik in de bewoonde wereld tussen een grote massa boodschappen moet doen dan vind ik dat niet makkelijk. Dus ik vroeg hulp aan mijn gevleugelde vrienden hoe ik dat best kan aanpakken.

Ze toonden me dat er 6 engelen in een kring rondom mij met mij meegingen. Ze fluisterden me toe: ‘ wij zijn je muggenraam’, ‘laat je licht vrijelijk schijnen, wij houden ongewenste energie van je weg’ Ik hou van het beeld. Muggen mogen er gerust zijn, ik heb ze alleen liever niet rond mijn oren.

Dus mijn boodschap aan jullie, neem je engelen mee, dag in en dag uit en visualiseer ze zoals je wil, een muggenraam is makkelijk 🙂

Tot een volgende 🙂

Hartegoet

Annelies

5 reacties op “14 mei 2020”

Oh daar is het goed gevoel en vertrouwen terug 🙏🙏🙏 dank beschermende engelen💖💖💖 en Annelies om het door te geven 💖🥰💖

Dank je wel voor de steeds opbeurend berichten. Ik weet zeker dat ze steeds bij ons zijn, maar visualiseren is en blijft zeer moeilijk voor mij ! 🙏🙏☹️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *